XARXA CONTROL,S.L. es una empresa independent d'àmbit comarcal i orgullosa de comptar amb més de 1200 clients. La formació continua de tot el personal garanteix la millor posada a punt del nou sistema informàtic dels nostres clients.

Visió

Volem ser l’empresa de referència de serveis informàtics, dirigits a les micro-pimes i pimes de les comarques gironines, amb les millors marques, amb eines d’última generació i amb les tecnologies més innovadores, per aconseguir la confiança dels nostres clients.

Valors

Fidelitat, discreció, capacitat de sacrifici, honestedat, entorn familiar, implicació en els projectes, empatia, i treball son les nostres pautes d’acció.

Misió

Des de 1988 hem estat fidels als nostres socis, proveïdors i clients, i hem establert una confiança mútua gràcies a la nostra excel·lència. Els canvis tecnològics, socials i econòmics actuals, fan que siguin necessaris uns nous objectius, sense perdre la nostra identitat. Xarxa control, es una empresa de serveis informàtics, dirigits a les pimes, especialitzada en la implantació d’aplicacions de tercers, en les àrees de comptabilitat, gestió, magatzem, compres, vendes, laboral, assessories, SaaS, Cloud Computing, xarxes locals, tele-treball, servidors, virtualització d’escriptoris, virtualització de servidors, seguretat local, seguretat perimetral, control de presència i formació presencial i a distància.

Tot això ho fem per gaudir de la confiança dels nostres clients, seguir creixent en facturació i beneficis, sota la responsabilitat social envers als nostres treballadors i famílies. Proporcionar al client la millor experiència, al proporcionar-li les millors solucions, ha estat sempre dins el nostre ADN. La nostra gran experiència, l’anàlisi dels errors comesos, escollir els millors fabricants i els més innovadors, son les eines que ens porten a la millor experiència de client.

És un pas endavant per situar Begur com a smart city

Eugeni Pibernat. Excm. Ajuntament de Begur. Begur és autèntic.

Una app és una eina imprescindible per una fira de les característiques del Fimag

Albert. Bitó produccions. Fimag Màgia.

L'APP funciona be, la gent mira el menú diariament!

Martí Pujades. l'Horta de Can Patxei.

Gràcies a l'APP, tenim nous clients!

Lenka. Pizzeria La Latina.